Делегацијата на Европската Унија организира работилница за финансиската поддршка која ЕУ ја овозможува.

Г. Никола Бертолини, раководител на секторот за соработка, ќе ги претстави можностите за финансирање што ги нуди ЕУ и начините како да се користат во: 

Крива Паланка, 29 ноември 2018, 10.30 – 13.30, Голема сала на Општина Крива Паланка 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Работилницата предвидува и работа во групи. Ги покануваме заинтересираните да се пријават онлајн или телефонски на бесплатниот телефонски број 0800 88888, секој работен ден, од 9.00 до 18.00 часот.  

Бројот на учесници на работилницата е ограничен.