Делегацијата на Европската Унија ве поканува на средба на амбасадорот на ЕУ Самуел Жбогар со граѓаните, за теми поврзани со Европската Унија и поддршката што таа ја дава во: 

Крива Паланка29 ноември 2018, „Select Caffe“, 18.30 – 20.00 часот

Пријавете учество онлајн или на бесплатниот телефонски број 0800 88888, секој работен ден, од 9.00 до 18.00 часот.