Keni nevojë të dini?

Na pyetni! Ekipi i Qendrës Informative të BE-së japin përgjigje të çdo pyetjes që ka të bëj me BE-në, për historinë e sajë, synimet, politikat, programet, projektet...

lexo më shumë

Për të kuptuar lehtë – merr një publikacion

Qendra Informative e BE-së u ofron vizitues botime të ndryshme. Këtu mund të gjeni rreth 200 tituj të librave, 70 tituj të broshurave, si dhe harta, fletushka, të dhëna statistikore të shtypura etj.

lexo më shumë

Bashkohuni me ne në Evenimentet e BE-së

Qendra Informative e BE-së organizon një varg evenimente që i dedikohen dhe kanë të bëjnë me temat e BE-së. Kemi mbi 400 evenimente gjatë këtyre 3 viteve dhe sapo kemi filluar …

lexo më shumë

Na vizitoni në 17 lokacione në mbarë vendin

Informacione mund të merren në 17 rrjetet të ndryshme të BE-së në 13 qytete në mbarë vendin – Qendra Informative e BE-së, 13 pika informative të BE-së dhe 3 EUi

lexo më shumë  

Galeria – shihni se çfarë bëjmë ne!

Këtu mund të gjeni materiale vizuele, fotografi, tinguj apo filma vizatimorë që kanë të bëjnë me aktivitetet apo evenimentet që i ndërmerr Delegacioni i BE-së. Krahas galerive të fotografive dhe videove që ofrohen në ueb faqe, Qendra Informative e BE-së ofron ndjekjen e kanaleve televizive të Evropa nga Sateliti, gjatë orarit të punës.

Eksploroni Evropën nga këndet tona të internetit

Me gjashtë kompjuterë të lidhur në internet me shpejtësi të madhe, BE-ja ofron qasje pa pagesë në një numër të madh të ueb faqeve dhe bazave të të dhënave të BE-së, si dhe ndihmë për kërkimin onlajn të temave specifike.

lexo më shumë

10 mars 2017

Filma dokumentar në Qendrën Informative të BE-së

Qendra Informative e BE-së në bashkëpunim me Festivalin e filmit kreativ dokumentar MakeDoks, fillon seancën e shfaqjes së filmave dokumentar të metrazhit të gjatë mbi tema të caktuara dhe të pasuara me diskutim.

6 mars 2017

Fushata "BE për TY" në Tetovë

Ambasadori Samuel Zhbogar, Shef i Delegacionit të Bashkimit Evropian dhe Ambasadori i Sllovenisë Milan Jazbec vizituan qytetin e Tetovës si pjesë e fushatës së sapo filluar “BE për TY”.

20 Shkurt 2017

Fushata "BE për TY" në Strumicë

Më 20 shkurt 2017 (e Hënë), Ambasadori Samuel Žbogar, Shefi i Delegacionit të Bashkimit Evropian, vizitoi qytetin e Strumicës në kuadër të fushatës së sapo filluar "BE për TY".

Ky projekt është i financuar nga Bashkimi Evropian. Qëndrimet e shprehura janë qëndrime të konsorciumit të udhëhequr nga IMIKA dhe në as një mënyrë nuk mund të merren si reflektim të qëndrimeve të Bashkimit Evropian.

Kalendari i ngjarjeve

 Linke